Alla inlägg under juli 2014

H

Av Antonia Odenhage - 17 juli 2014 01:00

You don't have to be so sweet

I know who you're going to meet

Don't say that I don't

So maybe

I won't let your memory haunt me

I'll be sleepwalking

With the lonely

If you're taking me home

Tell me if I'm back on my own

Giving back a heart that's on loan

Av Antonia Odenhage - 16 juli 2014 18:43

Hola!

Vaknade vid åtta och käkade frulledrulle. Sen packa vi picnik och satte oss i en park och lyssnade på musik, läste och fotade. Sjukt mysigt. Sen drog vi till en sydafrikansk resturang. Det var sjukt gott, fast starkt som satan.

Nu ska vi typ packa, imorgon är ju sista dagen. Sen ska vi dra ut och hitta på något. Mina cash är ju slut så kan inte shoppa ): men inte direkt så man är syssellös här i london så vi hittar nog på något!


Puss

Av Antonia Odenhage - 16 juli 2014 01:17

Idag:

- bio, såg ''begin again''.
- shoppade, liiite till aka alla mina pengar är slut. Bye 5k.
- tube museeum.
- m&m affären på 5 våningar.
- harrolds
Ätit massa mat, eller nä föresten haha glömde äta idag, åt frulle vid åtta sen vid bion vid 7 jag bah eeh just det mat. Hahah men har ätit ihjäl mej resten av dagara så överlever på mitt överflöd fett till imorgon haha.

Imorgon ska vi till ett ww2 museum, läsa böcker och fota i parker. Äta thai, dricka massa isthee. Mums! Vill aldrig lämna. (Bortsett från att träffa min bästis då så att säga)

Nu ska jag lägga mej!
Kyss


Av Antonia Odenhage - 14 juli 2014 23:58


Hola

Idag har jag köpt födelsedags present till johanna.
Vart på VS (där de har fyra våningar, tre resting rum, och två toaletter...aka drömmen) köpte lite för mycket haha gick över 1k där inne... What can i say bitches löööv splashes from vs.
Sen shoppa vi massor, har nu slösat 4k i london. Känns lite sådär oskönt att bara ha fem hundra kvar och fem hundra kvar liggandes hemma då av min lön... Men har ju typ en ny garderob så det är lungt ändå.

Sen käka vi that, green curry gryta, yuuuuummmmm. Sen köpte vi cheescake (suitable for vegetarians = drömmen) med hem och käka här på hotellet. Nu ser vi på tv och packat upp allt vi köpt. Fick köpt en buddha idag också btw hehe...

Nu ska vi sova. Mer shopping återstår... Five days left in paradise.

Av Antonia Odenhage - 13 juli 2014 21:33

Hola

Vi var på ett 50 tals resturang idag i camden. Så var det ett lite äldre par som satt bredvid oss och käkade. Så kom servitrisen med ett fat med typ 3 milkshakes och två andra drickor (rätt obvi att hon tappar dem) så hon tappa dem och det kom på deras STOL och BORD, och någon skvätt på hennes arm och hans byxor, och servitrisen fick panik och bah ''i'm sooo sorrry'' typ hundra gånger och bara jag kan betala kemtvätt åt er båda för att ställa allt till rätta, hon ba aah det ska du. Hon bah finns det nått annat jag kan göra för att få det bättre typ? Hon ba nej du har gjort nog. Man bah bitch plz alla gör misstag vem är du ens. Sen kom hennes man o bara asså hon blev så upprörd bara för att vi ät på en 4 dagars semester och igår hände samma sak fast att hon fick kaffe över sej istället.... Haha. stelt. Men ändå hon var Cp med servitrisen som bara var söt. Och sen lämnade hon sitt numemr och tog deras uppgifter och shit så tror hon tänkte stämma henne, såg så ut iaf o chefen och allt kom så... Sjukt.

Där åt jag iaf godaste hamburgaren!
Hallomi hamburgare med pickled pepper och avocado och pesto. Sinnessjukt god. Synd att vi bor i hammersmith bara för camden ligger rätt långt härifrån.. Annars hade jag nog ätit där varje dag. Men är ni där nån gång borde ni definitivt äta där, på ''the diner''. Sjukt coolt allt var som grease filmen typ och servitriserna hade 50 tals stil haha.

Natti
Puss

Mcm

Av Antonia Odenhage - 12 juli 2014 23:47


[köpte fem böcker]
[var på britttish museum]
[var på forever 21]
[åt middag]
[ansiktsmask osv]
[köpte massa fin fint]

Har det så jävla bra här.
Älskar london. Allt med det. Bortsett från de äckliga avgaserna dock haha.

Kyss


Av Antonia Odenhage - 11 juli 2014 21:14


Hej

Jag och sestra såh nyss Maleficent på bio här i london på veo. Var sjukt mycket bekvämare stolar där iaf haha. Nu sitter vi och vräker i oss toffee popcorn och tittar på nån ben stiller film.
Är sjukt trött haha london är mega awesome men tar snabbt på krafterna! Men imorgon ska vi till min älsklings forever 21 (<33) och lite så.

Puss

Presentation


Why so serious?
Don't worry, be happy!
.____.

Instagram: antoniaodenhage


Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

statistik

Dagens Kort/bild

dagens kort,

..

-

http://www.bloggtrafik.nu/banners/120x60a.jpg

Ovido - Quiz & Flashcards